H1N1 document reveals Belgian pandemic procedures

FLU/

One more post in ‘The Great Escape’ style. Don’t fear the fear, just passing the message through here. Sorry for this to be in Dutch, but one of our sources in the Belgian government sent this document to us this afternoon.

Plan Influenza A H1N1 Pandemie

De apothekers zullen ingeschakeld worden in het grieppandemieplan voor de bevoorrading van artsen.

Onderstaande producten, bedoeld voor de ‘urgentietrousse grieppandemie’, werden toegevoegd aan het productbestand.

CNK Benaming

2646545

TAMIFLU 75MG 10 CAPS PANDEMIE STRATEGISCHE STOCK

2646560

RELENZA 5MG ROTADISK 20 DOS PANDEMIE STRATEG STOCK

2646586

CHIRURGISCHE MASKERS 50 PANDEMIE STRATEGIS. STOCK

2646594

OSELTAMIVIR 30MG 10 TABL PANDEMIE STRATEGIS. STOCK

2646602

OSELTAMIVIR 30MG 15 TABL PANDEMIE STRATEGIS. STOCK

2646610

OSELTAMIVIR 30MG 20 TABL PANDEMIE STRATEGIS. STOCK

2648285

OSELTAMIVIR 30MG 25 TABL PANDEMIE STRATEGIS.STOCK

2651370

VERPAKKINGSSET OSELTAMIVIR PANDEMIE STRATEG STOCK

Er werd een fictieve patiënt met familienaam ‘PANDEMIE’ aangemaakt. De bedoeling is dat alle (gratis) afleveringen van bovenstaande producten aan artsen in het kader van het plan grieppandemie op naam van deze patiënt gebeuren.

Voor de aflevering van deze producten uit de strategische voorraad dienen verplicht bovenstaande CNK-codes gebruikt te worden. Ze zijn niet uitwisselbaar met producten uit het reguliere commerciële circuit.

Opmerking: de CNK-code die op de verpakkingen van Tamiflu en Relenza van de strategische voorraad gedrukt staat, is dezelfde als die van het commerciële circuit! Wanneer  Tamiflu of Relenza van de strategische voorraad wordt geregistreerd, dient er geen rekening gehouden te worden met de code die gedrukt staat op de doos

Wekelijks moet een overzicht van de afleveringen verstuurd worden aan het zorgmeldpunt van uw gemeente (per e-mail of fax). U kan dit rapport eenvoudig aanmaken door de afleverhistoriek van de patiënt ‘PANDEMIE’ af te drukken. Dit kan als volgt:

De belevering van de groothandels wordt verzorgd door het Belgische Leger. Er is geen remboursprocedure, noch is er een limiet op het aantal af te nemen units.

So in short: The army will supply the meds to the distributors, and there is no ‘exit strategy’. That means they don’t expect there will be meds returning to the army after September 15th. Right.

Number 8

Comments, remarks, more info, …
… go to matrixgreatescape@gmail.com, though most of your questions should already be answered in the menu on the left. Get posts as they are posted straight in you feed or e-mail application: via RSS.

Advertisements
%d bloggers like this: