Waarom?

IMG_0280_blog

Deze wereld verandert aan een aanhoudend versnellend tempo. De meeste mensen zitten gevangen in angst (Nieuwe Wereld Orde, 2012, pole shift, economische ondergang, enz) en anderen leven in ontkenning en negatie (“het herstel is net om de hoek”, “alles komt wel goed”, enz). Het deel van de bevolking met weinig zelfvertrouwen verkiest om hun religie te geloven, of probeert één van de vele 2012 guru’s te aanbidden. De andere groep heeft hoger onderwijs genoten, hebben een job en een familie en verkiezen om de vanzelfsprekende feiten te negeren. Er is echter een groep daartussen. Dat zijn wij. Dat is waarom we in 2008 er een plaats creëerden waar reden en intuitie samenhoren. En zo hadden we ons Nederlandstalige 2012 voorbereidingsgroep voor we het wisten.

We weten – en misschien wel belangrijker dan dat – we voelen dat er “iets groots op ons afkomt”. Met ‘iets’ bedoelen we energie, dat kan gaan van een vulkaanuitbarsting tot een globale emotionele energie. Hoe dan ook luisteren we naar dat gevoel, en we proberen het niet weg te redeneren, en bereiden ons voor. Die voorbereiding gebeurt zowel fysiek als spiritueel. We hebben geprobeerd om uit te vissen wat er precies op ons afkomt, maar er is een gordijn van disinformatie waar je heel moeilijk voorbij kunt. Dus hebben we een stam of gemeenschap opgericht. We begonnen om te leren zelfvoorziend te leven en begonnen met veilige locatie te zoeken.

Waarom willen we hier weg?
We voelen ons aangetrokken naar ergens anders. Er zijn echter ook een aantal redenen waarom we geloven dat onze huidige locatie (België/Nederland) binnenkort niet meer geschikt zal zijn om duurzaam in samen te leven. Onze redenen in een notendop:

 • Om de zoveel tijd beïnvloed een kracht uit het Universum onze Zon zo enorm, waardoor er ‘global warming’ ontstaat, om niet kort daarna een “The Day After Tomorrow” scenario (globale cataclysmes en misschien ook massa mutaties) op ons los te laten. Er zijn ontelbare theoriën waarom, Planeet X en één van de Mayaanse kalenders die eindigen op 28 oktober 2011 niet in het minst. De volgende herhaling van die kolosale veranderingen op onze planeet zou wel eens goed binnen het 2010-2014 tijdperk kunnen vallen. Bewijs? Bewijs is er niet, maar er zijn wel gigantische aanwijzingen.
 • De Mayaanse voorspelling, samen met tal van andere bronnen voorspellen het aanbreken van ‘The Age of Enlightenment’. Dat is ook waarom de ‘Age of Darkness’ [corruptie/misbruik/hebzucht/mannelijke dominantie] onder je voeten aan het wegzakken is. Wij willen deze nieuwe wind op een zo’n natuurlijk mogelijke manier waarnemen.
 • Er is een wereldwijde overbevolking op komst, en daardoor een overmanipulatie. Zeker in het overbevolkte West-Europa zal hongersnood een extra-large probleem worden.
 • De contaminatie van ons voedsel is ontstellend. Meer Fluor en andere contaminaties in ons drinkwater.
 • We willen niet meer werken voor een beetje materiële luxe, in plaats daarvan willen we vrije tijd om onze ‘spirituele luxe’ te laten groeien.
 • We willen al helemaal niet tegen onze zin gaan werken en daardoor de natuur vervuilen, om dezelfde basisbehoeften te hebben die we gratis en zonder stress kunnen in onze gemeenschap.
 • Wat de oorzaak van wat we algemeen als ‘global warming’ omschrijven (‘het extremer worden van het weer’, zou preciezer zijn) België en Nederland zijn niet de landen waar je de komende jaren wilt zijn.
 • We willen dus geen stress meer
 • We willen terug dicht(er) bij de natuur staan
 • Maar boven al het bovenstaande willen we weten … willen we écht weten

HOE HET VOELT OM ECHT VRIJ TE ZIJN!!!

Waarom de meesten ons initiatief ontzien.

 • De ‘matrix’ geeft hen een ‘toekomst’. Een lege doos waar ze allemaal willen in geloven. De waarden en zekerheden voor de toekomst zijn een illusie en dat weten ze best. Maar omdat ze in een totale stress-omgeving leven is hun verstand te overbelast om iets anders te proberen. Dit is letterlijk de gevangenis zonder tralies.
 • Ze hebben goede vrienden en familieleden die ze zouden missen. Dat is een menselijke reactie, en niets slechts of iets om beschaamd over te zijn. Wij zullen die goeie vrienden ook missen, samen met onze moeders, vaders, broers en zussen. Wanneer je ziet dat hun pad zodanig afwijkt van het jouwe, snap je dat je niets meer dan emotioneel verslaafd bent. Eens je de keuze gemaakt hebt om het heft in eigen handen te nemen, kies je je eigen pad. Zij volgen je niet op dat pad omdat hun pad anders is. Zoals we reeds eerder vermeldden: heel weinig mensen hebben zin om de woelige tijden die voor ons liggen, te doorstaan.
 • Ze hebben schrik van de wilde natuur. Die gekke beesten zouden hen wel eens levend kunnen opeten, en vanachter een computerscherm lijkt het haast onmogelijk dat ze ooit nog maar zouden kunnen ademen als ze niet dagelijks hun e-mail kunnen checken. Dat we komen van deze manier van leven, en dat we nu als gemeenschap van 20 -30 mensen perfect zullen overleven, zelfs na decennia matrix, mag niet verbazen. Door de eeuwen heen zijn mensen immers steeds in staat geweest zich zeer snel aan nieuwe situaties aan te passen. Of het nu extreme welvaart of slavernij was. Het is immers datzelfde aanpassingsvermogen die ervoor gezorgd heeft dat we in deze ‘gehoorzaam of ga dood’ maatschappij/matrix terecht gekomen zijn.
 • Ze … echt waar … elk ander excuus die ze verzinnen om toch maar niet nog maar te moeten denken aan een scenario dat een échte uitdaging zou zijn, is ook gewoon dat: een excuus. Hun zinnen beginnen meestal met ‘Ja maar’, en ze kunnen uren cirkelredeneringen op je afvuren zonder ooit bovenstaande puntjes onder ogen te nemen. Hun verstand verbiedt hen om de gevangenis zonder tralies te ontvluchten. Dat is ook de reden waarom we nooit in discussie treden met deze mensen. Of het is je pad, of het is je pad niet. Je kunt niemand overtuigen om te doen wat wij doen, en dat is maar goed ook. Anders ben je voor je ‘t weet een sekte. Als iedereen zoals ons zou zijn, zou deze onderneming behoorlijk nutteloos zijn.
Advertisements
%d bloggers like this: