Wanneer?

IMG_1129_blog2

Wanneer gaan we dit allemaal doen?
Het zal gebeuren wanneer het gebeurt. Er is geen wanneer. We doen elke dag wat goed voelt. Sommigen hebben reeds hun job opgezegd, anderen naderen dat tijdstip. Niettegenstaande we ons realiseren dat de grootste stap in ons hoofd zal moeten genomen worden, weten we dankzij de synchronisatie tussen de verschillende leden in onze gemeenschap, dat we zullen voelen wanneer het tijd is om te gaan. We zien onze onderneming dan ook niet als een ‘weglopen van’, maar eerder als het ‘groeien naar’.

Is er een deadline?
Als we ons op de informatie baseren waar we momenteel over beschikken, zal de matrix in Europa tot ongeveer het einde van 2010 redelijk stabiel blijven. Dat betekent niet dat de welvaart niet aan het wegkwijnen is. Met stabiel bedoelen we: dak boven je hoofd, eten en watervoorziening, elektriciteit, communicatie en een relatief gevoel van veiligheid. Als je er echt op let, kun je niet anders dan vaststellen dat de eerste luxe-lagen van de matrix stilaan aan het desintegreren zijn, en dat het kamp van de mensen in financiële nood exponentiëel aan het groeien is. Vanaf 2011 zal zullen de basisbehoeften in de matrix op het tempo van een roetsjbaan desintegreren. Daarin zitten dus elektriciteit, gas, water, voedsel, medische zorg, … vervat.

Omdat we het belangrijker vinden om te vertrekken op basis van een emotioneel en spiritueel weloverwogen keuze, is er dus geen deadline. Maar dat het eerder vroeg dan laat zal zijn had u al begrepen.

Advertisements
%d bloggers like this: