Wat?

IMG_1120_blog

Wat is Basecamp to Freedom?
We bouwen een gemeenschap/dorp van de 21ste eeuw met gelijkgestemde mannen en vrouwen en kinderen, die zich zowel fysiek als spiritueel voorbereiden op de toekomst tot 2012 en daarna. Het enige doel van deze website is om gelijkgestemde mensen te manifesteren. We volgen elk een spiritueel pad en volgen onze intuitie en volgen het. We leren nu allemaal om te leren ‘los te laten’ ons geen zorgen meer te maken over de toekomst. Desalniettemin geloven we dat het Universum de kennis over de toekomst gaf met een reden. We verstaan het aanschaffen van het juiste materiaal en het zoeken naar de juiste mensen en het juiste terrein dus niet als een manier om onze toekomstige situatie te controlleren. We zien het eerder als het gebruik maken van de beschikbare technologie om ons te helpen op ons pad naar de toekomst.

Het is voor ons zo klaar als een klontje dat het de evolutie van het bewustzijn versnelt, en blijft versnellen, en dat ons verstand binnenkort niet meer in staat zal zijn om de gebeurtenissen van de nabije toekomst te verwerken. Je ziet het dagelijks in de media: “de mensen verliezen het“. Het geeft meteen ook antwoord op de vraag waarom zoveel mensen ‘onverstaanbare feiten’ plegen. Intuitie werkt veel sneller dan verstand, dus is het voor ons belangrijk om dat opnieuw te leren vertrouwen.

Wat zijn onze doelen?
Het primaire doel vandaag is het vinden van gelijkgestemde zielen voor de uitdagingen die voor ons liggen. Het tweede doel is om een duurzame gemeenschap op te bouwen die klaar is om de elementen rondom 2012 te weerstaan, wat die ook mogen zijn. En het uiteindelijke plan is om een plan te tekenen voor duurzaam leven met een degelijke vorm van comfort in het post-2012 tijdperk.

De meesten onder ons werden ‘begeleid’ door het Universum om deze missie te voltooien. We hebben visioenen, dromen, rare ‘toevalligheden’ en ervaringen, die voor ons ‘bewijzen’ dat dit is wat we moeten doen.

Wat als we verkeerd zijn?
In dat geval zullen we een mooie gemeenschap hebben met gezond voedsel en onze eigen kleine uitdagingen. We zullen geen taxen meer moeten betalen om de rijken nog rijker te maken, niet meer moeten gaan werken of de natuur vervuilen tegen onze wil of principes, enkel maar om de simpele dingen van het leven te kunnen verwerven. We zullen ‘ontstrest’ zijn en we zullen opstaan met de zon. We hebben laten zien aan onszelf dat we over de creativiteit beschikken om uit deze ‘gecontroleerde chaos’ te stappen. En of we ooit zullen terugkeren? Waarschijnlijk niet… Onze creativiteit en ons pad zullen onze gids zijn.

Wat als de 2012 voorspellingen juist zijn?
In dat geval verkiezen we om nog 2 jaar te leven zoals we het verkiezen. Niet teveel technologie of indirecte communicatie. Niet teveel vervuild eten of frisdranken. We hebben gekozen om voor het leven te kiezen, omdat de matrix waarin we nu leven een illusie is, bedoelt om te beletten dat men net die keuze zou maken. Zullen we het overleven? Als het op ons pad ligt wel. Zoniet, zullen we nog genieten van de resteren de tijd waarin we een kleine blauwe planeet ergens in een gigantisch universum van haar mooiste kan zullen zien: puur natuur.

Advertisements
%d bloggers like this: